​Facaderenovering af huse og ejendomme

​Er husets eller ejendommens facade nedslidt, og trænger den til en kærlig hånd? Så lad mig hjælpe dig. Jeg har 10 års erfaring inden for murerfaget, og jeg kan blandt andet tilbyde en omfattende facaderenovering, så din facade kan komme til at se både ny og indbydende ud igen.

Jeg tilbyder renovering af facade til private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder, og jeg henvender mig til kunder i København - hovedsageligt til kunder på Amager. Her kører jeg ofte ud til kunder, der skal bruge en dygtig og erfaren murer i for eksempel Kastrup, Tårnby eller Dragør.

Få en flot og indbydende facade

Bygningens facade er med til at danne et førstehåndsindtryk af husets beboere eller virksomheden i bygningen. Derfor er det vigtigt, at facaden altid fremstår flot og indbydende. Samtidig er facaden med til at beskytte bygningen mod vind og vejr. Det er derfor afgørende, at den er i god stand, og det kan jeg hjælpe med at sikre.

​Jeg anvender bæredygtige materialer, således at du kan være sikker på at få en facaderenovering, der er skånsom over for miljøet.

Hvad koster facaderenovering?

Mine priser på en facaderenovering afhænger af en række forskellige faktorer. Det kan for eksempel være:

  • Hvor omfattende en renovering du ønsker
  • Hvilken form for facaderenovering du ønsker – for eksempel pudsning af facade eller vandskuring af hus
  • Hvor stor facaden er

Hvis du kunne tænke dig en specifik pris på lige netop din kommende renovering af facade, er du derfor meget velkommen til at kontakte mig med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Jeg kommer gerne forbi til en besigtigelse, hvorefter jeg beregner en skarp og helt uforpligtende pris til dig.

BLIVE INSPIRERET AF VORES FLOTTE FLISER FRA ZOCCA OG SORA

Du kan læs​e mere om fliserne på badogfliser.dk

Sora

Zocca​

Er du interesseret i mine løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og jeg vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionelt murerarbejde 

LEDER DU EFTER EN MURER? KONTAKT MIG OG INDHENT ET TILBUD

​Hvis du skal have udført professionelt murerarbejde, og du samtidig godt kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til mig.​

Jeg har 10 års erfaring indenfor murerfaget, og jeg leverer altid høj kvalitet til en ganske konkurrencedygtig pris. Jeg varetager opgaver for både private og erhverv i København – skal jeg også varetage din opgave? Kontakt mig og hør mere.​

Om firmaet

​Murerfirmaet Thougaard er en selvstændig virksomhed. 

Jeg laver alt indenfor murerfaget, og er derfor mere end klar på at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt, både med råd og vejledning såvel som udførsel af arbejdet!

Kontakt os

​Murerfirmaet Thougaard

Sirgræsvej 116.1,tv 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20302922

E-mail: info@murerthougaard.dk

CVR: 41898194